Let's talk business.

Ask yourself, what is one hour of your time worth? Contact us.

Het geloof in jouw idee, maar vooral ook het geloof in jou als ondernemer. Dat zijn voorwaarden om volgende stappen met elkaar te zetten. Want we helpen je graag verder, maar jij blijft altijd de eigenaar van het idee en daarmee de belangrijkste stuurman.

Met het vertrouwen in het idee en goed ondernemerschap komen we dan in een fase waarbij de randvoorwaarden omschreven worden in een goed en duidelijk businessplan:

We willen alles van je weten. Wat zijn bijvoorbeeld jouw motieven, kwaliteiten en ambities? Er zullen gesprekken plaats vinden om een goede analyse te maken van het marktpotentieel. Want welk probleem los je eigenlijk op en is dat voldoende uniek?  Een goed marketingplan zal gemaakt moeten worden om uit te vinden hoe we snel en effectief de juiste doelgroep kunnen bereiken. Online campagnes kunnen hierbij wenselijk zijn evenals een gestructureerde communicatie op social media kanalen. Maar mogelijk dat het ook noodzakelijk is te zoeken naar ambassadeurs. Om jouw idee nog beter gepromoot te krijgen via beïnvloeders met grote netwerken.

Niet te vergeten is dit ook de fase waarbij gekeken wordt naar de financiële haalbaarheid. Voor jouw idee is mogelijk extern kapitaal nodig. Dan zal het verhaal compleet moeten zijn om investeerders te interesseren, te laten participeren en mee te laten betalen om jouw idee werkelijkheid te laten worden.

Om te zorgen dat we samen een goed businessplan realiseren en mensen aan jouw idee kunnen binden doen wij een uitgebreide quick-scan. Ook dat is onderdeel van onze procesmatige aanpak.

Pin It on Pinterest