This is how we do it.

Read more ...

Onze werkwijze is tot stand gekomen vanuit een groot aantal praktijkervaringen: We zagen bijvoorbeeld bedrijven die unieke software oplossingen ontwikkelden, maar niet in staat waren om dit op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Of we spraken als voorbeeld met bedrijven waar accountmanagers met een totaal andere kijk de klant wilden bedienen dan door de marketing organisatie bedacht was. Onze eindconclusie van al deze praktijkervaringen is:

“Wel of geen succes wordt bepaald door het juiste proces”

Na meer dan vijf jaar studie, lezen van vele boeken, bezoeken van forums, internet, kennisplatforms en al deze praktijkervaringen is dit de stelling waar wij van overtuigd zijn.

Om jouw idee succesvol te laten zijn bieden we daarom beproefde methodieken waarbij alles draait om een procesmatige aanpak.

We noemen ons niet voor niets “De kamer van business development” omdat we alle benodigde stappen van sales, marketing, IT op een uitgebreide manier beschreven hebben en jou als start-up helpen bij het verwezenlijken van jouw idee. Dus weet je niet meer waar je moet beginnen en hoe je iets aanpakt, neem hier contact met ons op.

Maar we kunnen nog een stap verder gaan: Soms moeten ideeën ‘handen en voeten krijgen’ in software. Wat moet er bijvoorbeeld gemaakt worden als proces om jouw idee te laten slagen en hoe vat je dit in software samen? Ook dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide IT expertise. Waar nodig helpen we ook mee in de technische realisatie van jouw idee.

Pin It on Pinterest